Στη σύλληψη ενός 54χρονου ο οποίος άνοιγε καταστήματα στο Κολωνάκι χτυπώντας μετά το κλείσιμό τους προχώρησαν αστυνομικοί από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 54χρονος που συνελήφθη το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, είχε ξεκινήσει τη δράση του από τον Μάιο και είχε διαπράξει τουλάχιστον έξι κλοπές και διαρρήξεις.
Ως προς τον τρόπο δράσης του, ο 54χρονος χτυπούσε κυρίως νυχτερινές ώρες. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, παραβίαζε τις κεντρικές πόρτες των καταστημάτων και αφαιρούσε χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής