Αγωνιώδη έκκληση προκειμένου να εντοπιστεί ο σκύλος της ο Τζακ, απευθύνει μια κοπέλα από τη Βουνούπολη, στο Πικέρμι, όπου νωρίτερα εκδηλώθηκε η μεγάλη πυρκαγιά.
Η Ιωάννα Ασλάνη ζει στη Βουνούπολη και οι φλόγες έφτασαν ακριβώς έξω από το σπίτι της, προκαλώντας μεγάλες φθορές σε αποθήκες, αλλά όχι στην κατοικία -και απειλώντας τις κότες που έχουν στο σημείο. Η ενημέρωση που είχε είναι ότι εθελοντές απομάκρυναν τον σκύλο της τον Τζακ, όμως έκτοτε η τύχη του αγνοείται.
Όπως εξηγεί στο μήνυμά της «είμαι από την πυρόπληκτη περιοχή της Βουνούπολης, στην οδό Κερκύρας 3. Το απόγευμα, κατά τις 16.00, πήραν τον σκύλο μου ενώ προσπαθούσα να απεγκλωβίσω τον άλλον από την φωτιά. Σας παρακαλώ, αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 6996951504».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.