Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Εγνατία παρέσυρε δύο πεζούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 22:00, στο ύψος της Καμάρας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Τα δύο άτομα που παρασύρθηκαν από το όχημα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας φέρει σοβαρότερα τραύματα.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.