Προφυλακιστέα κρίθηκε η 34χρονη που το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου, αφού γέννησε, πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, στη Νέα Αλικαρνασσό.
Σύμφωνα με το creta24.gr, εισαγγελέας και ανακρίτρια, μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται η 34χρονη στη μαιευτική κλινική, ενώ στη Μονάδα Νεογνών νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση το λίγων ημερών βρέφος.
Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ ο δικηγόρος της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Η ίδια ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιώργο Καρούτσο, πως δεν ήξερε τι έκανε και ζήτησε συγγνώμη.
«Είναι συγκλονισμένη, σε πανικό. Είναι σε μια ψυχιατρική διαταραχή» ανέφερε ο δικηγόρος της.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.