Καταγγελία κατά ενός 67χρονου ότι την θώπευσε σε κυλικείο πανεπιστημιακού τμήματος στα Γρεβενά προχώρησε μια 19χρονη.
Η 19χρονη φέρεται να περιέγραψε ότι το περιστατικό συνέβη στις 24 Μαρτίου.
Κατά τις πληροφορίες του Kozanimedia η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών και προχώρησε στην καταγγελία, μετά την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σημειώνεται, πάντως, ότι ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.