Νεκρός βρέθηκε ένας 48χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, σε χωριό του Ηρακλείου σήμερα Παρασκευή (17/1).
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 2 και 3 το μεσημέρι. Η είδηση προκάλεσε σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.
Ο άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του, φέροντας τραύμα στο στήθος από κυνηγετική καραμπίνα. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 48χρονος ήταν γνωστός ως ένας ιδιαίτερα αγαπητός και αφοσιωμένος οικογενειάρχης, γεγονός που καθιστά την τραγική αυτή εξέλιξη ακόμη πιο συγκλονιστική για τους συγχωριανούς του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.