Σε συναγερμό τέθηκε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας έπειτα από συμπλοκή μεταξύ Ρομάπου έλαβε χώρα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΟΠΚΕ και προσήγαγαν ως υπόπτους για τη συμπλοκή έναν 29χρονο και έναν 20χρονο. Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε και μία γυναίκα Ρομά τραυματισμένη στο κεφάλι η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κρατικό Νικαίας.
Η έρευνα των αστυνομικών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η συμπλοκή βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.