Ψέριμος: Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου με τέσσερις μαθητές και προσκόπους στην αμμουδιά
Στο ακριτικό νησί, τα τέσσερα παιδιά κράτησαν μία ελληνική σημαία και συνοδεία εκπαιδευτικών και γονιών που τα κρατούσαν από τα χέρια, παρήλασαν στην αμμουδιά
Συγκίνησε η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Ψέριμο στην οποία συμμετείχαν μόλις τέσσερα μικρά παιδιά, συνοδεία του 2ου συστήματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου Αττικής.
Στο ακριτικό νησί, τα τέσσερα παιδιά κράτησαν μία ελληνική σημαία και συνοδεία εκπαιδευτικών και γονιών που τα κρατούσαν από τα χέρια, παρήλασαν στην αμμουδιά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d57d0zx6acvl)
Στην παρέλασησυμμετείχαν και πρόσκοποι που ταξίδεψαν από την Αττική. Ο Δημήτρης Καλούπης υπεύθυνος των προσκόπων είπε στην ΕΡΤ πως τα παιδιά αγκάλιασαν την πρωτοβουλία για να παρελάσουν στην Ψέριμο με τους 30 μόνιμους κατοίκους.
«Τα παιδιά στην Ψέριμο χάρηκαν που φτιάξαμε δύο γωνιές με βιβλία και παιχνίδια στο σχολείο τους. Τα δικά μας παιδιά έπαιξαν και είδαν τις δυσκολίες μιας ακριτικής περιοχής» είπε, μεταξύ άλλων.
«Όλοι οι έφηβοι αξίζουν, ας τους αγκαλιάσουμε»
Από την πλευρά της, η πρόεδρος της «επιτροπής κοινωνικής συμπαράστασης» που είχε την πρωτοβουλία για το ταξίδι των προσκόπων στην Ψέριμο είπε πως «είμαστε όλοι βαθιά συγκινημένοι».
«Θα ήθελα να δείτε ότι τα παιδιά που κάνουν παρέλαση είναι παιδιά από δημοτικό μέχρι λύκειο που ταξίδεψαν από την Αθήνα. Θα ήθελα να το δείξετε αυτό γιατί η κοινωνία μιλάει αρνητικά για τους εφήβους. Είναι έφηβοι και δίνουν το καλό παράδειγμα. Όλοι οι έφηβοι αξίζουν, ας τους αγκαλιάσουμε όλους. Είναι βαρύ χρέος των ενηλίκων, ας γίνουν οι έφηβοι μια αγκαλιά και ας αγκαλιάσουν την Ελλάδα», κατέληξε.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.