Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου νοσηλεύεται από χθες, Δευτέρα, ο γνωστός επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς τραυματίστηκε βαρύτατα έπειτα από παράσυρσή του από μηχανάκι.
Πληροφορίες του patris.gr αναφέρουν ότι ο Μανώλης Παπακαλιάτης έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, έχει τραυματιστεί σε σπόνδυλους, στο μηρό, στη λεκάνη και στη μέση, ενώ έχει και κάταγμα στη κνήμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 76χρονος επιχειρηματίας έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.
Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα με τον Μανώλη Παπακαλιάτη να υποστηρίζεται αναπνευστικά. Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, τα παιδιά του και τα αδέρφια του, συγγενείς και φίλοι.
«Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ» λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ
«Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Βενιζελείου ο Μανώλης Παπακαλιάτης», όπως είπε στο patris.gr ο διοικητής ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιώργος Χαλκιαδάκης.
Περιγράφοντας την κλινική του εικόνα, ανέφερε ότι είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο έχει κατάγματα στα κάτω άκρα αλλά και στο πρόσωπο, στην άνω και κάτω γνάθο, που πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν χειρουργικά.
Πώς έγινε το τροχαίο
Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Άι Γιάννης της Κνωσού όταν ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 57χρονος και ένας ανήλικος παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 76χρονο γνωστό επιχειρηματία και τον ανήλικο συνεπιβάτη του δικύκλου.
Κλείσιμο
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα και τον ανήλικο συνεπιβάτη του δίκυκλου να φέρει ελαφρά τραύματα.
Ποιος είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης
Ο Μανώλης Παπακαλιάτης δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με ξενοδοχειακές μονάδες σε αρκετές περιοχές ενώ μεγάλη είναι και η ενασχόληση του με τον αθλητισμό.
Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου τένις«ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ», πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλείου αλλά και του ΕΣΑΚΕ ενώ παλαιότερα ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης έχοντας εμπλακεί το 2010 και στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Δείτε βίντεο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στην εντατική μετά από τροχαίο ο πατέρας του, Μανώλης - Παρασύρθηκε από μηχανάκι
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.