Πορτοφολάς χτύπησε αστυνομικό για να διαφύγει στην Δράμα
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και 12 ναρκωτικά χάπια
Μάνος Τσαγκαράκης
Δεν δίστασε να επιτεθεί σε έναν αστυνομικό της Ασφάλειας που πήγε να τον συλλάβει με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά ένας Έλληνας, ο οποίος είχε κλέψει ένα πορτοφόλι με χρήματα και προσωπικά έγγραφα από έναν πελάτη μέσα σε ένα κατάστημα σε περιοχή της Δράμας.
Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν το πορτοφόλι και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και 12 ναρκωτικά χάπια. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με κατηγορίες για κλοπή, αντίσταση, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Αγκάλιασε ηλικιωμένο και άρπαξε χρυσαφικά
Γνωστά στις αρχές είναι πλέον τα στοιχεία μιας γυναίκας, η οποία είχε πλησιάσει στις 22 Μαΐου έναν ανυποψίαστο 72χρονο στην Πτολεμαΐδα, τον είχε αγκαλιάσει θερμά παριστάνοντας ότι είναι γνωστή του και είχε αρπάξει από το λαιμό του μια αλυσίδα με έναν χρυσό σταυρό αξίας περίπου 1.200 ευρώ.
Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας προέκυψε ότι η δράστιδα ήταν μια 39χρονη Ελληνίδα, η οποία στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα όχημα που οδηγούσε ένας 45χρονος συνεργός της και διέφυγαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ζευγαριού για κλοπή κατά συναυτουργία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή