Πριν προλάβουν να μπουν στο πολυτελές διαμέρισμα που έχουν κλείσει για να αγοράσουν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ στο Κολωνάκι, ο Νίκος Ευαγγελάτος έσπευσε να... κάνει ποδαρικό!
Μπήκε στο ιβουάρ σαλόνι και στάθηκε μπροστά στο coffee table αφήνοντας τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν το εντυπωσιακό τζάκι, στη συνέχεια κάθισε στον μικρότερο από τους δύο μοντέρνους καναπέδες, πήγε πίσω από το μαρμάρινο μπαρ του διαμερίσματος που αν και βρίσκεται σε πολυκατοικία του 1971, εντούτοις μετά την πρόσφατη ριζική ανακαίνιση αποπνέει μίνιμαλ, μοντέρνο στυλ, παραπέμποντας σε διαμερίσματα στο Μανχάταν.
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
Ο Νίκος Ευαγγελάτος έμεινε για αρκετή ώρα -με τη βοήθεια των γραφικών και της εικονικής πραγματικότητας- στο διαμέρισμα των 246 τ.μ. που αγοράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πολυκατοικία επί της οδού Λεβέντη 5 και εκτείνεται στον τρίτο και τον τέταρτο όροφο, πριν καν μπουν οι νέοι ιδιοκτήτες. Το ερώτημα είναι αν το «ποδαρικό» του δημοσιογράφου θα φέρει και γούρι στον κ.Κασσελάκη σε μια κρίσιμη χρονιά, κατά την οποία (με αντίστροφη σειρά) σχεδιάζει τον γάμο του, θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά εκλογικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα πάει στο στρατό (ας αφεθούν εκτός τα ζητήματα εντός του ΣΥΡΙΖΑ). Συνεπώς, αφού μπήκε που μπήκε στο διαμέρισμα για το «ποδαρικό», τουλάχιστον, ο κ.Ευαγγελάτος, ας έχει μπει με το δεξί.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.