Η πορεία ξεκίνησε λίγο πριν τις 14.00 και μία ώρα μετά έφτασε στο Σύνταγμα. Ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν επεισόδια. Ωστόσο, περίπου στις 16:30, έκαψαν έξω από τον κάδο της νομικής έναν κάδο.
Δείτε βίντεο:
Νωρίτερα, λόγω του συλλαλητηρίου η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου αλλά και στους γύρω δρόμους.
Σημειώνεται ότι για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα, το ένα τρίτο των Σχολών πανελλαδικά παραμένει υπό κατάληψη με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι οι καταλήψεις θα συνεχιστούν έως την ψήφιση του νόμου.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.