Συνέλαβαν DJ με ναρκωτικά στο σπίτι και το αυτοκίνητό του

Συνέλαβαν DJ με ναρκωτικά στο σπίτι και το αυτοκίνητό του

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον νεαρό μουσικό ενώ οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Θέρμου-Πλατάνου

Agrinio-DJ-narkwtika
Διάσημος στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς συμμετέχει σε πασίγνωστα φεστιβάλ, συναυλίες και River party, είναι ένας νεαρός DJ που συνελήφθη με σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στο αυτοκίνητο και το σπίτι του, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο νεαρός μουσικός με καταγωγή από την Ιταλία εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Θέρμου- Πλατάνου και οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο κατέσχεσαν 98,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 4.000 ευρώ, πέντε ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 130,6 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας", 22,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο τρίφτες και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο DJ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε το όχημά του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έκανε και διακίνηση.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αιγύπτιος επιστάτης «δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος»: Οι λογαριασμοί, οι συμμετοχές στα ΔΣ και η οικογένεια Καρνέση

«Ο Άρης έβαλε την κάνη στο μάτι της κυρίας Μαρίας και ακούστηκε μπαμ» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στη Γλυφάδα

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης