Λουτράκι: 25χρονος και 33χρονος διακινούσαν για 9 μήνες ναρκωτικά - Βρήκαν μισό κιλό κάνναβης, δύο πιστόλια και 256 κροτίδες στο σπίτι τους

Λουτράκι: 25χρονος και 33χρονος διακινούσαν για 9 μήνες ναρκωτικά - Βρήκαν μισό κιλό κάνναβης, δύο πιστόλια και 256 κροτίδες στο σπίτι τους

Τουλάχιστον εννέα μήνες η δράση των δύο συλληφθέντων

loutraki2
Στη σύλληψη ενός 25χρονου και ενός 33χρονου για διακίνηση ναρκωτικών τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες σε Λουτράκι και Κόρινθο προχώρησαν χθες, αστυνομικοί.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά καθώς στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μισό κιλό κάνναβης, δύο πιστόλια και 256 κροτίδες.

loutraki


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (13.2.2024) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, -2- ημεδαποί, ηλικίας 25 και 33 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Λουτράκι και την Κόρινθο.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2- πιστόλια,
-2- γεμιστήρες,
Κλείσιμο
-1- αυτοσχέδιο πιστόλι,
-94- φυσίγγια διάφορων,
-20- φυσίγγια φλόμπερ,
-2- μαχαίρια,
-249- κροτίδες,
-7- αυτοσχέδιες κροτίδες,
-22- βάζα και -9- συσκευασίες, περιέχουσες ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -555,6- γραμμαρίων,
-132- ναρκωτικά χάπια,
ποσότητα σπόρων κάνναβης, συνολικού βάρους -37- γραμμαρίων,
-1- ζυγαριά ακριβείας
-6- τρίφτες κάνναβης,
πλήθος πλαστικές σακούλες μεσαίου και μικρού μεγέθους,
το χρηματικό ποσό των -1.700- ευρώ, ως προερχόμενο από την εγκληματική τους δραστηριότητα και
-16- πέτρινα αντικείμενα, πιθανόν αρχαιολογικής προελεύσεως.

Τα παραπάνω κατασχεθέντα πέτρινα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας «για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αιγύπτιος επιστάτης «δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος»: Οι λογαριασμοί, οι συμμετοχές στα ΔΣ και η οικογένεια Καρνέση

«Ο Άρης έβαλε την κάνη στο μάτι της κυρίας Μαρίας και ακούστηκε μπαμ» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στη Γλυφάδα

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης