Παρέλαβε δέμα με κοκαΐνη που εστάλη από το Ηνωμένο Βασίλειο
Χειροπέδες σε έναν 37χρονο Έλληνα
Μάνος Τσαγκαράκης
Με έγκριση της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης ενός δέματος με ναρκωτικά το οποίο εντοπίστηκε στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα, με τελικό προορισμό την Κοζάνη όπου θα το παραλάμβανε ο παραλήπτης.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. που έστησαν καρτέρι στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην πόλη της Μακεδονίας, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 37χρονο Έλληνα την στιγμή που παραλάμβανε το δέμα, το οποίο είχε αποσταλεί από το Ηνωμένο Βασίλειο και διαπιστώθηκε ότι περιείχε μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 16,50 γραμμαρίων.
Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στην κατοικία του 37χρονου, κατασχέθηκαν μία συσκευασία με 20 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, αμφεταμίνη βάρους 24 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με κενές κάψουλες κυτταρίνης, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε αποσπάσματα παραισθησιογόνων μανιταριών, μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων usb stick, μία κεντρική μονάδα υπολογιστή, ένα λάπτοπ και δυο αναδιπλούμενοι σουγιάδες.
Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.