Ένα σοβαρό επεισόδιο με «πρωταγωνιστές» ανηλίκουςσημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Χριστοπούλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ανήλικα παιδιά “έστησαν” καρτέρι σε 17χρονο μαθητή, έξω από το σχολείο του, το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος φεύγοντας από το σχολείο δέχθηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, ανάμεσά τους και συμμαθητές του. Τα άτομα χτύπησαν τον μαθητή σε όλο του το σώμα, με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ φέρει εκδορές στο πρόσωπο.
Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον 17χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου“, για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα, ο 17χρονος χτύπησε συμμαθητή του στο πρόσωπο, αφού προηγουμένως εκείνος εξαπέλυσε ύβρεις κατά της μητέρας του.
Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.