Κακοκαιρία Daniel - Τρίκαλα: Κατέρρευσε η παλιά γέφυρα «Γκίκα»
«Φουσκώνουν» ποτάμια και χείμαρροι στα Τρίκαλα
Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι των Τρικάλων, με την κακοκαιρία Daniel να έχει δημιουργήσει εκτεταμένες καταστροφές και τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους.
Τα ορμητικά νερά του Πορταϊκού ποταμού παρέσυραν το βράδυ της Τετάρτης (6/9) την παλιά γέφυρα «Γκίκα» της Πύλης Τρικάλων.
Η γέφυρα, μετά την κατασκευή της νέας δίπλα, χρησιμοποιούνταν σαν πεζογέφυρα, σύμφωνα με το trikalaola.
Δείτε το βίντεο από το σημείο λίγη ώρα πριν καταρρεύσει η γέφυρα:
Την ίδια ώρα, σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό του Παραπόταμου, σύμφωνα με το trikalanews, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί σε υψηλότερους ορόφους σπιτιών προσπαθώντας να γλιτώσουν από τα ορμητικά νερά.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.