Σοβαρό τροχαίο ατύχημασημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί στη συμβολή των οδών Σμπώκου και Καστρινάκη στον Μασταμπά όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και κατέληξε στην οροφή ενός από αυτά.
Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά μία 26χρονη, η οποία εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της.
Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.