Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή των Φαλασάρνων στα Χανιά, ένας 55χρονος από την Αθήνα, ο οποίος είχε πάει με τη σύντροφό του στην Κρήτη για τουρισμό.
Τον άτυχο 55χρονο αντελήφθησαν λουόμενοι να επιπλέει, αρκετά μακριά από την ακτή. Αμέσως έσπευσε ο ναυαγοσώστης, που είχε υπηρεσία στην παραλία και τον έβγαλε στη στεριά χωρίς τις αισθήσεις του. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η προσπάθεια αυτή, καθώς στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες, με ισχυρούς ανέμους και υψηλό κυματισμό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Στην ακτή έγιναν προσπάθειες για να τον επαναφέρουν, τόσο από πλευράς ναυαγοσώστη, όσο και από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο από το Κέντρο Υγείας Κισάμου. Οι αγωνιώδεις όμως προσπάθειες τους, δεν στέφθηκαν δυστυχώς με επιτυχία. Στο Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
«Φως» στα αίτια του πνιγμού αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση ενώ σύμφωνα με το Λιμεναρχείο, η πιθανότητα να οφείλεται ο πνιγμός στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, είναι μεγάλη. Μάλιστα μόνο σήμερα το απόγευμα χρειάστηκε να επέμβουν στην περιοχή οι ναυαγοσώστες τουλάχιστον σε 12 περιστατικά, προκειμένου να βγάλουν στη στεριά λουόμενους που κινδύνευαν από τα κύματα.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.