Κρήτη: Ο πεθερός έσωσε την 36χρονη από τα χέρια του συντρόφου της - Σταθερή η υγεία της

Κρήτη: Ο πεθερός έσωσε την 36χρονη από τα χέρια του συντρόφου της - Σταθερή η υγεία της

Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού λόγω ζήλειας - Οι γείτονες είδαν την γυναίκα αιμόφυρτη μπροστά τους και κάλεσαν βοήθεια

5906188
Σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον η 36χρονη γυναίκα, που δέχθηκε άγρια επίθεση από το σύντροφό της με μαχαίρι στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει. Το θύμα είχε δεχθεί δεκάδες μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Ο 36χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Καταλυτική η συμπεριφορά του πεθερού

Εκείνος που κατάφερε να αφοπλίσει τον δράση καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο ήταν ο πεθερός της και πατέρας του δράστη! Το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με το flashnews, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν ο 36χρονος φέρεται να τραυμάτισε την 36χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προχώρησε στον αυτοτραυματισμό του.  Η γυναίκα φέρει τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα. Όπως αναφέρουν επίσης τοπικά μέσα, οι καβγάδες τους ήταν συχνοί, κυρίως λόγω ζήλιας.

irakleio_maxairwma



Κηλίδες αίματος από τις σκάλες μέχρι τον δρόμο


Την ίδια ώρα, οι κηλίδες αίματος μαρτυρούν τη δραματική προσπάθεια της 36χρονης για να σωθεί. Αίμα εντοπίζει κανείς από τις σκάλες του πρώτου ορόφου έως τον δρόμο, όπου οι γείτονες τη βρήκαν να φωνάζει, ζητώντας βοήθεια. Στην αρχή, άκουσαν φωνές, ενώ στη συνέχεια την είδαν αιμόφυρτη.

Έχοντας δεχθεί 14 μαχαιριές με κουζινομάχαιρο από τον συνομήλικο σύντροφό της στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, η γυναίκα βγήκε από το σπίτι στις 21:30 της Κυριακής. Πέρασε τον δρόμο και την βρήκαν Έλληνες που νοίκιαζαν κοντινό διαμέρισμα μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης. Αν και είχε τις αισθήσεις της, δεν πρόλαβε να τους πει κάτι. «Έσβησε» μπροστά τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

irakleio_maxairwma1
Κλείσιμο


Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι και ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί δύο φορές στην κοιλιά, έχοντας χάσει αίμα. Ο ίδιος ήταν σε σύγχυση και δεν είπε πολλά πράγματα για το τι προηγήθηκε. Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πλέον, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Γενική Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι, όμως ο πατέρας του, που μένει στο ακριβώς πάνω διαμέρισμα, έσπευσε στο σημείο και την έσβησε.

Η γυναίκα διατηρεί κατάστημα σε τουριστική περιοχή και ο άντρας είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός.

irakleio_maxairwma2
irakleio_maxairwma3



Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

«Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος».


irakleio_maxairwma4
irakleio_maxairwma5
irakleio_maxairwma6
irakleio_maxairwma7
irakleio_maxairwma8
irakleio_maxairwma9

Ειδήσεις σήμερα:

Ανατινάχτηκε πελώριο υδροηλεκτρικό φράγμα στη Χερσώνα - Τεράστιος όγκος νερού ρέει ανεξέλεγκτος


Γιώργος Γεωργίου: Οι αντιφάσεις ενός cult ήρωα - Οι ατάκες του που δίχασαν


Συνεχίζεται το «γλέντι» στο Twitter για την πτήση που έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης