Επάγγελμα είχε κάνει τιςδιαρρήξεις και κλοπές 40χρονος, καθώς 50 φορές τον είχαν πιάσει, τον άφηναν ελεύθερο αλλά συνέχιζε απτόητος στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Μέχρι που έπεσε στα δίχτυα των έμπειρων αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, οι οποίοι έδωσαν τέλος στη δράση του και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη.
Σε βίντεο του Mega διακρίνεται καρέ καρέ μία από τις κλοπές του, συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο, μέσα σε τέσσερα λεπτά, κατάφερε να λύσει το παρκαρισμένο μηχανάκι και να το βάλει μπροστά για να φύγει.
Η δράση του έχει αποτυπωθεί και σε άλλα βίντεο από κάμερες ασφαλείας.
Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που ακολουθούσε πάντα την ίδια συνταγή: Εντόπιζε μηχανές και αυτοκίνητα που μπορούσε να χτυπήσει και έβαζε μπροστά το σχέδιό του.
Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα των Αρχών και αφού ένα από τα θύματα ληστείας έδειξε φωτογραφία του 40χρονου, συνελήφθη την τελευταία φορά.
Κλείσιμο
Είχε, πάντως, αφεθεί πολλές φορές ελεύθερος αλλά δεν είχε προφυλακιστεί.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης