Βουλή: Αύριο η ψήφιση του νομοσχεδίου για το bullying στα σχολεία από την Ολομέλεια
Υπέρ τάσσονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας - Επιφυλακτική η αντιπολίτευση
Ολοκληρώθηκε και σε δεύτερη ανάγνωση, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στα σχολεία, η συζήτηση του οποίου θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφιση του από την Ολομέλεια.
Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν μόνο οι βουλευτές της ΝΔ. Από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μαζί με την Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ25 επιφυλάχθηκαν, ενώ το ΚΚΕ καταψήφισε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες.
Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως προανήγγειλε ότι θα καταθέσει βελτιωτικές αλλαγές κάνοντας δεκτές προτάσεις που έχουν γίνει από κόμματα και αρμόδιους φορείς.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.