Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Την οδύνη του για το δυστύχημα εξέφρασε ο Βαρθολομαίος - Επικοινώνησε με Σακελλαροπούλου

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Την οδύνη του για το δυστύχημα εξέφρασε ο Βαρθολομαίος - Επικοινώνησε με Σακελλαροπούλου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κατά τη σημερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην οποία χοροστάτησε, προσευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και να ενισχύει τους οικογενείς τους

vartholomaios_triglia
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σμειώθηκε χθες το βράδυ, στην περιοχή των Τεμπών, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν δεκάδες συνάνθρωποί μας.

Ο Παναγιώτατος, κατά τη σημερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην οποία χοροστάτησε, προσευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και να ενισχύει τους οικογενείς τους, καθώς επίσης να βοηθήσει για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών. Επίσης, προσευχήθηκε και για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων των δύο πολύνεκρων αυτοκινητικών δυστυχημάτων που συνέβησαν παλαιότερα στην ίδια περιοχή των Τεμπών.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκφράζοντάς της και δι' αυτής προς ολόκληρο τον ευσεβή λαό της Ελλάδας τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του ιδίου και της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Συγκλονισμένος και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Βαθύτατα συγκλονισμένος από την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, δηλώνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους των θυμάτων και προσεύχομαι, όπως όλοι μας, για την ανάπαυση των ψυχών τους και για την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών», σημειώνει.


Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη που έφερε την τραγωδία

Συλλυπητήριο τηλεφώνημα Τσαβούσογλου σε Δένδια για την τραγωδία στα Τέμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης