Δολοφονία με θύμα έναν 34χρονο Αλβανό και δράστη έναν 33χρονο Έλληνα σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, Δευτέρα (20/2) στη Μύκονο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δολοφονία έγινε στις 6 το πρωί σε ένα μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 33χρονος Έλληνας είχε τσακωθεί νωρίτερα με τον 34χρονο Αλβανό για μια γυναίκα.
Αφορμή φέρεται να αποτέλεσε η κίνηση του Αλβανού να ενοχλήσει τη γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες ήταν στην παρέα του 33χρονου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μετά τον καβγά ο 33χρονος πήγε στο σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο.
Ο 33χρονος Έλληνας ο οποίος έχει συλληφθει, ήταν σε κακή κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και έχει ηδη δεχθεί την επίσκεψη της δικηγόρου του, της κυρίας Έλενας Καρύγιαννη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.