Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόρος ληστής απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο ενεχυροδανειστηρίου
Άρπαξε 2.000 ευρώ από το ταμείο και εξαφανίστηκε - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Τον τρόμο βίωσε πριν από λίγο μία υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίουστην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ένας άνδρας, φορώντας κουκούλα, μπήκε στο κατάστημα, έβγαλε από την τσέπη του μαχαίρι και το ακούμπησε στο στήθος της 27χρονης υπαλλήλου απειλώντας την, για να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.
Ο δράστης κατάφερε να πάρει 2.000 ευρώ και διέφυγε πεζός κινούμενος προς τα ανατολικά.
Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Σε μια αγορά που στρέφεται προς μικρότερα, ευέλικτα καταστήματα γειτονιάς και όπου ο τουρισμός ενισχύει τη ζήτηση σε νησιά και περιφέρεια, το franchising της ΑΒ χτίζει ένα δίκτυο σούπερ μάρκετ ευέλικτο, ανταγωνιστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.