Κατά πληροφορίες, η διαδικασία βρίσκεται ακόμη στη βάση εξέτασης παραβόλων για όσους έκαναν αίτηση στον γραπτό διαγωνισμό.
Εν τω μεταξύ, μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό των υποψηφίων σε όλη τη χώρα, για την Πρόσκληση-Προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 75/τ. ΑΣΕΠ/21.11.2022) που αφορά τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο).
Συνολικά, υποβλήθηκαν 107.957 αιτήσεις (78.179 αιτήσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 29.778 αιτήσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος καταβολής του απαιτούμενου παραβόλου.
Στον σχετικό σύνδεσμο περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Το ΑΣΕΠ υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στα βοηθητικά αρχεία και στα παραδείγματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του για την καλύτερη προετοιμασία τους.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.