Σε διακοπή οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Η δίκη της 34χρονης μητέρας διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου καθώς η κατηγορούμενη αυτή την ώρα απολογείται στην ανακρίτρια για τους θανάτους και των άλλων δυο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας Δσακαλάκη.
Η γυναίκα που χρεώνεται τους θανάτους των τριών παιδιών της, νωρίς το πρωί μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται για «ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα» σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο γραφείο της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία της αποδίδει κατηγορίες για τους θανάτους της δεύτερης κόρης της Μαλένας και του τελευταίου παιδιού της, της 6 μηνών Ίριδας.
Η κατηγορία για την οποία λογοδοτεί στην Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή. Η δικογραφία περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου» και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή Τζωρτζίνα.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.