Βόλος: «Φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον ...» φώναζε η μητέρα του μαθητή στον Αλμυρό

Βόλος: «Φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον ...» φώναζε η μητέρα του μαθητή στον Αλμυρό

Παρά τις καταγγελίες, δεν βρέθηκε όπλο στις έρευνες της Αστυνομίας - «Ο μικρός γιος μου είδε το όπλο, ο μεγάλος όχι» λέει η γυναίκα που έκανε την καταγγελία σε βάρος των γονέων - Τι είπαν οι μαθητές στους αστυνομικούς

szdgh
Η γυναίκα που απείλησε τα παιδιά φώναξε «φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον ...» ισχυρίζεται η μητέρα που υπέβαλε καταγγελία κατά των γονέων που φέρονται να απείλησαν συμμαθητές του παιδιού τους στον Αλμυρό Βόλου.

Τα παιδιά περιγράφοντας το περιστατικό στους γονείς και τους αστυνομικούς, είπαν πως οι κατηγορούμενοι τους περίμεναν στον δρόμο έξω από το σπίτι τους κατά την επιστροφή από το σχολείο. Τότε ήταν που τα απείλησαν.

«Βγήκε η μαμά και έβριζε μέσα στη μέση του δρόμου. Τα δικά μου άρχισαν να τρέχουν, βγήκε και ο άντρας της με το όπλο. Οι συμμαθητές των παιδιών είδαν το όπλο και ο άλλος μου ο γιος ο μικρός το είδε, ο μεγάλος δεν το είδε. Άκουσε μόνο που φώναζε η μητέρα του παιδιού “φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον …" και κατευθείαν μόλις ήρθαν στο σπίτι, πήγαμε στο τμήμα μετά», είπε η μητέρα των παιδιών μιλώντας στον Alpha.



«Δεν είχα καραμπίνα», λέει ο πατέρας του μαθητή

Κλείσιμο
Οι γονείς του παιδιού που καταγγέλθηκαν ότι απείλησαν τα παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο πατέρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή. Ωστόσο, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, δεν βρέθηκε όπλο.

Ο κατηγορούμενος πατέρας αρνείται όσα καταγγέλλονται και υποστηρίζει πως δεν έχει καραμπίνα. «Μα, πού να έχω καραμπίνα. Εδώ ήρθαν, έκαναν έλεγχο, εισαγγελέας, τα πάντα, δεν βρήκαν τίποτα. Αφού δεν υπάρχει όπλο. Εγώ δεν βγήκα καν, δεν εμφανίστηκα πουθενά. Η γυναίκα μου κάπου είχε πάει έξω μετά από το μπαλκόνι και περνούσαν στον δρόμο κάτι παιδιά. Εγώ δεν ήμουν εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η μητέρα των παιδιών που απειλήθηκαν υποστηρίζει πως ενδεχομένως να έκρυψαν το όπλο. «Δεν βρέθηκε όπλο. Πιθανότατα έχει κρυφτεί το όπλο. Είναι οι παππούδες από δίπλα έχουν στο χωριό άλλα σπίτια. Πιθανότατα πρόλαβαν και το έκρυψαν», τόνισε.

Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ και το σχολείο με τη σειρά του καλείται να εξετάσει τι ακριβώς συνέβη με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μεταξύ των σχέσων των συμμαθητών.

Ειδήσεις σήμερα

Παρέμβαση του Κίσινγκερ - Πώς θα αποφύγουμε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, να μην αποδυναμωθεί η Ρωσία

Πώς θα γίνεται η αίτηση και η πίστωση των χρημάτων του Market Pass – Παραδείγματα

Ελληνοτουρκικό τετ α τετ Μπούρα - Καλίν στις Βρυξέλλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης