Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε άντρα για την πυρκαγιά στην κοινότητα Μαρουλάς
Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας – Πρόστιμα για παραβάσεις που εγκυμονούν κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
Ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμούσε αγροτική έκταση συνελήφθησήμερα ένας άνδρας στην τοπική κοινότητα Μαρουλάς του Δήμου Ρεθύμνης Κρήτης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού. Το αρμόδιο τμήμα ενημέρωσε την αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Παράλληλα, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου στην τοπική κοινότητα Αμπελάκι Ρεθύμνου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που αφορούν στα συγκεκριμένα παραπτώματα και παραβάσεις. Πρόστιμο, επίσης, επιβλήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου σε άνδρα για χρήση φορητής ψησταριάς στην τοπική κοινότητα Ροδάκινου. Ενώ για εκτέλεση θερμών εργασιών επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα σε κατοίκους της περιοχής Βιολί Χαράκι και στην τοπική κοινότητα Γένη του Δήμου Ρεθύμνου.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.