Η αντίδραση του Νορβηγού πρέσβη για την κακοκαιρία «Ελπίς», καθάρισε ο ίδιος με φτυάρι τα χιόνια έξω από το σπίτι του

Η αντίδραση του Νορβηγού πρέσβη για την κακοκαιρία «Ελπίς», καθάρισε ο ίδιος με φτυάρι τα χιόνια έξω από το σπίτι του

Η ανάρτηση του Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν στο Twitter 

Screenshot_2022-01-26_at_5_33_35_PM
Μια νέα εικόνα από την ελληνική πραγματικότητα, αυτή τη φορά βγαλμένη από το σκηνικό της κακοκαιρίας «Ελπίς», προκάλεσε τον σχολιασμό του πρέσβη της Νορβηγίας.

Ύστερα από την «έκρηξη» του Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν, τον περασμένο Ιούνιο, λόγω των πολλών εγκαταλελειμμένων εργαλείων στην ιστορική Δήλο, προχώρησε σε νέα ανάρτηση - στο Twitter -  για να εκφράσει την κριτική του.

«Ο δρόμος όπου μένω στην Αθήνα», το λιτό σχόλιο το οποίο συνοδεύει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένας αποκλεισμένος από τη χιονόστρωση δρόμος.


Σε παρένθεση, στην ίδια ανάρτηση, ο πρεσβευτής γράφει ότι αυτός ο δρόμος δεν είναι συνήθως αδιέξοδο.

Σε δεύτερη ανάρτηση, στο Twitter, ο Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν   γράφει ότι ο ίδιος καθάρισε τον χώρο έξω από το σπίτι του, με φτυάρια και ανέβασε φωτογραφία που δείχνει να έχει απομακρυνθεί το πυκνό χιόνι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από επτά, περίπου, μήνες ο πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως και ανέβασε φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες...».

Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα, αφού ανέβασε φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, εξήγησε με νεώτερη ανάρτησή του: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα  (δεν δημοσιοποιεί απο ποιόν) που με πληροφόρησε για τη Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνια θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου».  Όπως είναι γνωστό, στο νησί  γίνονται  έργα ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου. 



Ειδήσεις σήμερα:

Μισή η συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέει ο Ανδρουλάκης

Κολλημένα στο χιόνι 300 αυτοκίνητα στην Αττική Οδό, φαντάροι φτυαρίζουν στο οδόστρωμα

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης