Κρήτη: Δεν κηδεύουν την 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο διότι έχει αβάπτιστα τα παιδιά της
Ο σύζυγός της 22χρονης πληροφορήθηκε πως της κηδείας έπρεπε να προηγηθεί η βάπτιση των δύο παιδιών - Δρομολογήθηκε η βάπτιση, για να γίνει η κηδεία της κοπέλας
Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο άκουσμα του θανάτου της άτυχης 22χρονης από τις Κουρούνες Αγίου Νικολάου, η οποία είναι το δεύτερο θύμα της ασφάλτου για το 2022.
Η άτυχη κοπέλα που ήταν μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε όταν ανατράπηκε το αυτοκίνητό της το πρωί της Τρίτης.
Μάλιστα, ο σύζυγός της συντετριμμένος από την απώλεια της συζύγου και μητέρας των δύο του παιδιών πληροφορήθηκε ότι η κηδεία της δεν μπορεί να γίνει καθώς και τα δυο παιδιά είναι αβάφτιστα και θα πρέπει να βαφτιστούν.
Οι πληροφορίες του Creta24 ανέφεραν ότι η βάφτιση των παιδιών θα γινόταν το απόγευμα σε κλίμα οδύνης, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κηδεία της νεαρής κοπέλας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.