Άρτα: Ζευγάρι κακοποιούσε τον σκύλο του και τους πέρασαν χειροπέδες
Την υπόθεση ερεύνησαν η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές, ύστερα από καταγγελίες - Το άτυχο ζώο φέρει τραύματα στο σώμα του
Στη σύλληψη ενός ζευγαριού στην Άρτα προχώρησαν οι αρχές, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακοποίησης του σκύλου τους.
Έπειτα από καταγγελίες οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση ενδεχόμενης κακοποίησης ζώου και συνοδεία κτηνιάτρου και της αρμόδιας δημοτικής αρχής, έλεγξαν τον χώρο όπου ζούσε ο σκύλος.
Όπως αναφέρει το mypreveza.gr, το ζώο διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα που οφείλονταν σε κακοποίηση. Άμεσα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του ζώου.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.