Πέθανε ο επί 24 χρόνια πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός
Η ΟΙΕΛΕ επισημαίνει ότι ο Μιχάλης Κουρουτός ήταν «ένας από τους κορυφαίους συνδικαλιστές της γενιάς του» - Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο νεκροταφείο Σχηματαρίου
Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο ο Μιχάλης Κουρουτός, που διετέλεσε επί 24 χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ), μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΙΕΛΕ επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι ο Μιχάλης Κουρουτός ήταν «ένας από τους κορυφαίους συνδικαλιστές τής γενιάς του, ένας άνθρωπος που άλλαξε τον ρου των πραγμάτων στον χώρο της Παιδείας, που η φωνή του ακουγόταν δυνατή, πέρα από τα στενά όρια του κόσμου της εκπαίδευσης. Ένας άνθρωπος που αγαπούσαν οι φίλοι και σέβονταν οι αντίπαλοι».
Η κηδεία του Μιχάλη Κουρουτού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20/12, στις 4 μ.μ. στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο νεκροταφείο Σχηματαρίου.
Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνου, να κατατεθούν χρήματα στη Φλόγα (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.