Άνδρος: Φορτηγό πλοίο πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης
Το πλοίο, με σημαία Παναμά, μεταφέρει ξυλεία και είχε αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Τυνησία, με 20 άτομα πλήρωμα
Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης πλέει φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Άνδρου, όπου πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ.
Το πλοίο, με σημαία Παναμά, μεταφέρει ξυλεία και είχε αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Τυνησία, με 20 άτομα πλήρωμα (12 Τούρκους και 8 Ουκρανούς ναυτικούς).
Κοντά στο φορτηγό πλοίο βρίσκονται δύο παραπλέοντα σκάφη.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.