Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή της μία γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο νομό Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν η άτυχη 77χρονη που ζούσε στα Λιβάδια Μυλοποτάμου την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι – άγνωστο πώς – έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στο… κενό.
Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.
Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε και η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για τραγικό δυστύχημα.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.