Με ταπεινότητα και χωρίς τιμές αρχηγού κράτους θα έρθει φέτος το Άγιο Φως στην Ελλάδα – Από τον Πανάγιο Τάφο θα μεταφερθεί στην Αθήνα και σε 12 μεγάλες πόλεις
Με ευλάβεια θα γίνει φέτος η μεταφορά του Αγίου Φωτόςστην Ελλάδα. Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, η διαδικασία θα είναι λιτή και δεν θα γίνει υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης θα μεταβεί σήμερα το πρωίμε το κυβερνητικό αεροσκάφος στο Ισραήλ, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτόςστον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα.
Πριν την Τελετή Αφής θα προηγηθεί συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’. Ο ίδιος θα επιστρέψει μεταφέροντας το Άγιο Φως το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πέρυσι το Άγιο Φως δεν είχε μοιραστεί και είχε παραμείνει στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα. «Φέτος θα γίνει ένα βήμα παραπάνω και στη διανομή του. Με την έλευσή του στην Αθήνα θα φύγουν 12 αεροπλάνα από δύο αεροπορικές εταιρίες με δικά τους έξοδα, και θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Γιάννενα και άλλες πόλεις» είχε δηλώσει ο Κώστας Βλάσης.
Η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα γίνει έγκαιρα, καθώς λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, η Ανάστασηθα γίνει στις 21:00 το βράδυ και όχι τα μεσάνυχτα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή