Πάτρα: «Θερμή» υποδοχή στον Πέτσα από τους εμπόρους - Ετοιμάζονται να ανεβάσουν ρολά με «κηδειόχαρτα» στα μαγαζιά τους
Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών - Με αποδοκιμασίες τον υποδέχτηκαν στην πόλη οι έμποροι μετά την απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα μαγαζιά
Απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου συγκεντρώθηκαν μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και μέλη σωματείων αναμένοντας την άφιξη του Στέλιου Πέτσα. Με αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις, υποδέχτηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε Αχαϊα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.
Δείτε σχετικό βίντεο:
Ο κ. Πέτσας μετέβη στην Πάτρα σε μια προσπάθεια να εκτονωθούν οι αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι έμποροι δηλώνουν ότι θα ανοίξουν χωρίς υπαλλήλους και με κηδειόχαρτα στα μαγαζιά τους.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί