Εύβοια: Έπιασαν κι άλλον από την σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ

Εύβοια: Έπιασαν κι άλλον από την σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα - Συλλήψεις για βιασμό και φορδιαφυγή σε Χαλκίδα και Ξάνθη, αντίστοιχα

atm-lbast
Με βαριές κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εμπρησμό και έκρηξη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και άλλα αδικήματα παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια του Β’ τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας ένα ακόμη μέλος της σπείρας που ανατίναζε Α.Τ.Μ. σε περιοχές της Εύβοιας.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα που είχε εξαρθρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Βασιλικού Χαλκίδας, όταν είχαν συλληφθεί τρία από τα μέλη της που ετοιμάζονταν να ανατινάξουν ένα μηχάνημα ανάληψης με τη μέθοδο παροχής αερίου plofkraak. Στην κατοχή τους βρέθηκαν φιάλες με ασετυλίνη και οξυγόνο και εξιχνιάστηκαν τρεις εκρήξεις σε Α.Τ.Μ. που τους είχαν αποφέρει πάνω από 100.000 ευρώ.

Σύλληψη με ένταλμα για βιασμό στην Χαλκίδα

Ένταλμα σύλληψης για βιασμό και ληστεία που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή του Α’ τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε στην πόλη της Εύβοιας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

Στην Ξάνθη, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, ο οποίος αναζητείτο από τις αρχές της Γερμανίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για φοροδιαφυγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που εξετάζει το αίτημα για να αποφανθεί αν θα διατάξει την έκδοσή του.

Ειδήσεις σήμερα 

Ραντεβού για εμβολιασμό: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 65-69

Μακελειό στο Λος Άντζελες: 4 νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – Τραυματίας στο νοσοκομείο ο δράστης - Δείτε βίντεο

Φάουτσι: «Η χώρα ενδέχεται να μη χρειαστεί το εμβόλιο της AstraZeneca»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης