Γιώργος Γιαννόπουλος για Λιγνάδη (ΘΕΜΑ 104,6): Άστοχος ο χαρακτηρισμός «επικίνδυνος άνθρωπος» της Μενδώνη

Γιώργος Γιαννόπουλος για Λιγνάδη (ΘΕΜΑ 104,6): Άστοχος ο χαρακτηρισμός «επικίνδυνος άνθρωπος» της Μενδώνη

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε άστοχο τον χαρακτηρισμό της υπουργού Πολιτισμού και «έξυπνη» την απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη «θα με κρίνουν οι θεσμοί»

giorgosgiannopoulos_82623_7363
Εναντίον στην οποιαδήποτε μορφής βία τέθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη τα πράγματα είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

«Είναι σεβαστή η σεξουαλική ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου, αν κάποιοι συνάδελφοι λένε ότι τα ήξεραν όλα αυτά, με εντυπωσιάζει, εγώ δεν ήξερα, ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ταγμένος σε αυτή τη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά σε τέτοιας μορφής σηκώνεται κι εμένα η τρίχα μου» είπε ο κ. Γιαννόπουλος επισημαίνοντας ότι χρειάζεται ψυχραιμία.

Ξεκαθάρισε, δε, πως ο ίδιος δεν θα ήθελε να γίνει λαϊκό δικαστήριο, προσθέτοντας «δεν μπορεί να βγαίνει η κυρία Μενδώνη και να λέει ότι είναι επικίνδυνος άνθρωπος, είναι δυνατόν να βγαίνει υπουργός και να λέει είναι επικίνδυνος άνθρωπος… είναι το άστοχο του αστόχου» χαρακτηρίζοντας «έξυπνη» την απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη «θα με κρίνουν οι θεσμοί».

Πρόσθεσε επίσης, σε ερώτηση για το κίνημα me too στο χώρο του θεάτρου ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε όλους τους χώρους, σημειώνοντας ότι και ο ίδιος είναι της λογικής μιλήστε, μιλήστε γιατί όπως είπε «το θέατρο δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει μόνο στον Αισχύλο, στον Ευριπίδη και στο Σοφοκλή» καταλήγοντας ότι υπερεκτιμούνται άνθρωποι που χαρακτηρίζονται «ιερά τέρατα» διευκρινίζοντας ότι τα τέρατα είναι τέρατα και ο ίδιος επέλεγε με ποιον θέλει να συνεργαστεί και με ποιον όχι, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει αισθανθεί ποτέ βία από κανέναν, θεωρώντας ότι πλέον θα γίνει κάθαρση και «θα λάμψει το φως» όπως είπε.

Ειδήσεις σήμερα

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας

Πανδημία-Χιλή: Ξεπέρασαν τα 800.000 τα κρούσματα και πάνω από 20.100 τα θύματα

Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: 7,9 εκατ. Τεξανοί συνεχίζουν να έχουν προβλήματα με την ύδρευση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης