Βατόπουλος: Άνοιγμα της οικονομίας με τη μικρότερη δυνατή κινητικότητα
«Αύξηση κρουσμάτων δεν αντέχουμε», υπογράμμισε ο καθηγητής - Πρέπει «ο κόσμος να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα, ο καθένας να προφυλάξει τον εαυτό του», πρόσθεσε
Ο καθηγητής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, τόνισε ότι η επιδημία δεν έχει ακόμα τιθασευθεί παρά τη μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων, μιλώντας στο Mega.
Ως εκ τούτου «η αύξηση της κινητικότητας, η αύξηση των επαφών ανάμεσα στους ανθρώπους είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αύξηση των κρουσμάτων».
Υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να εξεταστεί και το άνοιγμα οποιουδήποτε καταστήματος σύμφωνα με τον κ. Βατόπουλο, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι ειδικοί επισημαίνουν πως δεν πρέπει να αυξηθεί η κινητικότητα.
«Η πολιτεία θα πρέπει να ανοίξει την οικονομία με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή αύξηση της κινητικότητας».
«Αύξηση κρουσμάτων δεν αντέχουμε», υπογράμμισε ο καθηγητής, κι επισήμανε ξανά ότι δεδομένου πως και η κατάσταση στην αγορά είναι οριακή «πρέπει να έχουμε το δυνατόν μικρότερη αύξηση της κινητικότητας».
Κλείνοντας, ανέφερε πως πρέπει «ο κόσμος να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα, ο καθένας να προφυλάξει τον εαυτό του».
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.