Όπλα, ηρωίνη, κάνναβη και χασισόδεντρα στη Γέρα Λέσβου

Όπλα, ηρωίνη, κάνναβη και χασισόδεντρα στη Γέρα Λέσβου

Ο δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης

Lesvos-narkwtika-opla
Πλήθος παρανομίες ήρθαν στο φως από την οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης στο σπίτι και την επιχείρηση ενός Έλληνα στην περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, όπου έγινε έρευνα μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Εκτός από την ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 20 γραμμαρίων που προέρχονταν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων και 19 μίσχους από χασισόδεντρα μήκους ενός ως δυο μέτρων και ο δράστης σκόπευε να την πουλήσει σε χρήστες του νησιού, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι διακινούσε και «σκληρά» ναρκωτικά, καθώς βρήκαν ακόμη ηρωίνη βάρους 255 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Φαίνεται, όμως, ότι εμπλέκεται και σε άλλες ύποπτες «δουλειές», καθώς είχε στην κατοχή του έναν ανιχνευτή μετάλλων που κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έκανε λαθρανασκαφές, 14 κινητά που ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές, αλλά και ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από μια κοντόκαννη καραμπίνα, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 12 εκατοστών, 39 φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και έναν εκκενωτής ηλεκτρικής ενέργειας taser!

Μαζί με όλα τα προηγούμενα, κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 28 κροτίδες και 600 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθούν οι δραστηριότητες του συλληφθέντος, που παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις των νόμων περί ειδών πυροτεχνίας και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκ στους Αμπελόκηπους: Σάτυρος αυνανιζόταν σε πάρκο κοιτώντας μητέρα με το παιδί της

«Η ζωή θα επιστρέψει εκεί που ήταν το 2024» λέει Έλληνας καθηγητής του Yale

Τα σκληρά δεδομένα του κορωνοϊού προκαλούν ξανά ανησυχία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης