Κακοκαιρία: Διακοπές ρεύματος σε Ιθάκη, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά έφερε ο «Ιανός»
Η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας προειδοποίησε τους κατοίκους για τα προβλήματα που μπορεί να φέρει η κακοκαιρία στα νησιά του Ιονίου
Στις ακτές της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έχει ήδη φτάσει η κακοκαιρία «Ιανός», με τους κατοίκους και τις τοπικές Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.
Εκτός αυτού, τις τελευταίες ώρες, στη Ζάκυνθο, στην Ιθάκη και στην Κεφαλονιά (στην Πεσσάδα και στον Περιφερειακό Αργοστολίου) σημειώνοται διακοπές ρεύματος, σε μια εξέλιξη που είχε προαναγγείλει η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, η οποία νωρίτερα την Πέμπτη προειδοποίησε με μήνυμα από το «112», τους κατοίκους για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έρχονται στα νησιά του Ιονίου.
Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στην Ιθάκη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, μετά από περίπου μίας ώρας διακοπή.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.