Μεγαλώνει η λίστα νεκρών από κορωνοϊό, καθώς άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης λόγω επιπλοκών που προκάλεσε οκορωνοϊός.
Ο λόγος για έναν 81χρονο, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τις 2 Σεπτεμβρίου. Η αρχική εισαγωγή του είχε γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα στις 25 Αυγούστου.
Ο 81χρονος έπασχε από υποκείνα νοσήματα (αρτηριακή ανεπάρκεια, ανεύρυσμα αορτής), ενώ με τον θάνατό του, το σύνολο νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα ανέβηκε στους 324.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.