Πληθαίνουν τα κρούσματα εξαπάτησης επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό με την τραπεζική εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό», από επιτήδειους που την... παίζουν στα δάχτυλα και εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι τα θύματα δεν είναι εξοικειωμένα με τον χειρισμό της.
Τελευταίο θύμα ήταν η ιδιοκτήτρια μιας τουριστικής επιχείρησης στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, στην οποία τηλεφώνησε την Δευτέρα ένας άγνωστος με το πρόσχημα ότι ήθελε να κάνει κράτηση σε ένα δωμάτιο. Μάλιστα, προθυμοποιήθηκε να καταθέσει όλο το ποσό για τις ημέρες της διαμονής του σε αυτό και καθοδήγησε την ανυποψίαστη γυναίκα σε συναλλαγή μέσω της συγκεκριμένης τραπεζικής εφαρμογής.
Ωστόσο, όπως διαπίστωσε με οδυνηρή έκπληξη η επιχειρηματίας, αντί να καταθέσει το ποσό των 400 ευρώ που είχαν συμφωνήσει, ο δράστης... «σήκωσε» το αντίστοιχο ποσό από τον λογαριασμό της και, φυσικά, διέκοψε κάθε επικοινωνία! Η γυναίκα κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης και οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.