Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας βρίσκεται 40χρονη ασθενής που βρέθηκε χθες θετική στον κορωνοϊό.
Ειδικότερα, η 40χρονη ήρθε το βράδυ της Παρασκευής στο ΓΝΛ, σε σοβαρή κατάσταση, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στην αίθουσα ύποπτων περιστατικών του νοσοκομείου.
Το Σάββατο υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, στο οποίο βρέθηκε θετική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή