Δεν το έβαλαν κάτω οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., όταν δεν βρήκαν κάτι εμφανώς ύποπτο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Έλληνες, όταν το σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο στη νέα εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου, στην Φωκίδα.
Στο πορτ μπαγκάζ βρήκαν αεροστεγείς νάιλον συσκευασιών με ελιές, αλλά όταν τις άνοιξαν διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό τους ήταν κρυμμένες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 143,84 γραμμαρίων και τρία τσιγαριλίκια! Έτσι, συνέλαβαν τους δυο επιβάτες και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός.
Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, οι οποίοι ανακάλυψαν σε ένα από αυτά τρία μεταλλικά κουτιά και μια συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων, ένα κουτί που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό και ένα μεταλλικό τρίφτη. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών. Ειδήσεις σήμερα:
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση