Kέλι Μπενσιμόν: Μία γυναίκα... έτοιμη για όλα

Kέλι Μπενσιμόν: Μία γυναίκα... έτοιμη για όλα

Είναι ο ορισμός της multitasking προσωπικότητας: μοντέλο, συγγραφέας, reality star, σχεδιάστρια, δημοσιογράφος, κτηματομεσίτρια. Αμα τη εμφανίσει, πάντως, η 52χρονη σοσιαλιτέ είναι μια άκρως εντυπωσιακή και επεισοδιακή περσόνα

kelly
Μητέρα δύο κοριτσιών -η μεγάλη της κόρη είναι πλέον 20 ετών-, η Κέλι Μπενσιμόν δεν αφήνει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, κι αυτό μπορεί να ερμηνευτεί πολλαπλώς. Από το μόντελινγκ και τη συγγραφή, από τη μικρή οθόνη και το design, έφτασε πλέον να πουλά πανάκριβα διαμερίσματα και μοναδικές επαύλεις, καθώς συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της Αμερικής.

Στο ενδιάμεσο επικοινωνεί την επιθυμία της για ένα ακόμα γυμνό εξώφυλλο στο «Playboy». Το πρώτο της το είχε κάνει τον καιρό που μεσουρανούσε στο μόντελινγκ, μία 25ετία πριν. Το σώμα της βέβαια παραμένει αγαλμάτινο και αν δεν είχε «κλειδώσει» τον τίτλο «Τhe Body» η Ελ Μακφέρσον, θα μπορούσε άνετα θέσει υποψηφιότητα η ίδια. Εξάλλου από μακριά μοιάζει πιστό αντίγραφο της Αυστραλέζας με την οποία μοιράζονται και κάτι άλλο πέρα από την εξωτερική ομοιότητα: τον ίδιο πρώην σύζυγο. Η Ελ Μακφέρσον είχε παντρευτεί στο ξεκίνημα της καριέρας της τον γνωστό φωτογράφο Τζιλ Μπενσιμόν, τον οποίο και χώρισε δύο χρόνια μετά. Η Κέλι έμεινε παντρεμένη μαζί του δέκα ολόκληρα χρόνια και το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες προτού καταλήξει σε διαζύγιο.

kelly2__1_


Η Κέλι Κίλορεν Μπενσιμόν γεννήθηκε στο Ιλινόις, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Εκανε φωτογραφήσεις για περιοδικά όπως τα «Elle», «Harper’s Bazaar», «Cosmopolitan», ήταν το πρόσωπο της εταιρείας Clarins και στη συνέχεια άρχισε να αρθρογραφεί σε διάφορα free press έντυπα, μέχρι που έγινε ιδρυτικό στέλεχος στο περιοδικό «Elle Accessories».

Ωστόσο, μετά από δύο τεύχη που κυκλοφόρησαν εγκατέλειψε το καράβι και απέκτησε τη δική της στήλη στο «Page Six», ενώ έγραψε και βιβλία όπως τα «In the spirit of Hamptons», «American Style», «The Bikini Book», «American style» και «I Can Make You Hot! The Supermodel Diet».

Παράλληλα εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις, έγινε πρέσβειρα μεγάλης εταιρείας αυτοκινήτων στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, σχεδίασε τη δική της σειρά κοσμημάτων που πουλήθηκε αποκλειστικά στα «Barneys», ενώ η δεύτερη σειρά της αποκλειστικά στα Bloomingdale’s. To 2010 φωτογραφήθηκε από τον σύζυγο της Τζιλ Μπενσιμόν για το «Playboy», συνέχισε να βλέπει τον εαυτό της εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά, να παίζει ως guest σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές στην αμερικανική τηλεόραση, ενώ έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Real Housewives of New York City» για λίγες σεζόν. Στο ενδιάμεσο κυκλοφόρησε δύο μυθιστορήματα, εμφανίστηκε στο ριάλιτι «Million Dollar Matchmaker» και το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται και ως κτηματομεσίτρια, αφού πήρε την άδεια το 2017.

Μελανό σημείο στη ζωή της είναι η σύλληψή της το 2009 με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του πρώην φίλου της, ο οποίος την κατηγόρησε ότι τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας τους. Εκείνη την περίοδο ακούστηκε ότι μπορεί να ήταν εθισμένη σε ουσίες. Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε: «Ολοι απορούν γιατί δεν ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη και την diet βότκα όταν ήμουν μοντέλο. Γιατί πήγαινα κολέγιο και είχα ανάγκη να είναι το μυαλό μου συγκεντρωμένο. Δεν είχα περιθώρια να αποτύχω στη ζωή μου».

Οταν της μιλούν για το γεγονός ότι έχει επεκταθεί σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους διαφωνεί: «Ο,τι κάνω έχει το ίδιο επίκεντρο, που είναι το lifestyle, είτε φωτογραφίζομαι ως μοντέλο, είτε κυκλοφορώ στον δρόμο, είτε προσπαθώ να πουλήσω ένα σπίτι 5 εκατ. δολαρίων - το lifestyle είναι το περιτύλιγμα. Αυτό που με διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους brokers είναι το γεγονός ότι διαθέτω ένα άκρως επιδραστικό αλλά και διαδραστικό πρόσωπο. Δεν είμαι η τυπική κτηματομεσίτρια. Γελάω πολύ, έχω απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, και αυτό είναι μεταδοτικό. Και φυσικά, ξέρω να χρησιμοποιώ τα social media για τη δουλειά μου. Οι άνθρωποι θέλουν να ονειρεύονται και να βλέπουν όμορφα πράγματα - κι εγώ αυτό τους το παρέχω».

kelly2__2_
Κλείσιμο


Βέβαια η απόφασή της να ασχοληθεί με το real estate δεν ήταν τόσο... ξέγνοιαστη. Η ξαφνική αρρώστια της μητέρας της και το γεγονός ότι η ίδια αναγκάστηκε να πουλήσει το πατρικό της στο Ιλινόις την έφερε σε επαφή με τον χώρο αυτό, ενώ, όπως δηλώνει, δεν τη φόβισαν ποτέ οι καρχαρίες της Νέας Υόρκης «καθώς νωρίτερα είχα αντιμετωπίσει πολλούς στην τηλεόραση». Στα επόμενα σχέδιά της είναι να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη για τη Φλόριντα, για να δραστηριοποιηθεί είτε στο Μαΐάμι είτε στο Παλμ Μπιτς, καθώς, όπως λέει, πλέον δεν έχει κάτι να την εμποδίζει, αφού και οι δύο κόρες της έφυγαν από το σπίτι για να σπουδάσουν.

Η προσωπική της περιουσία τη στιγμή αυτή φτάνει τα 20 εκατ. δολάρια, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι εξαιρετικά ελκυστικός, καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες είναι ένας ύμνος στην καλή ζωή, στο ωραίο σώμα, στο κομψό look. Οι αναρτήσεις της με μαγιό είναι αυτές που γνωρίζουν την αποθέωση. Με ύψος 1,78, ζυγίζει 65 κιλά, λατρεύει τη γυμναστική και από τα χρόνια που εργαζόταν ως μοντέλο μέχρι σήμερα η φιλοσοφία της γύρω από το fitness δεν άλλαξε.

«Το σώμα μου είναι σαν Φεράρι. Ξέρω πολύ καλά τι χρειάζεται για να μπορεί να τρέχει και σίγουρα το αλκοόλ, το τσιγάρο και τα ναρκωτικά δεν ανήκουν στα καύσιμα που του δίνω». Εξι μέρες την εβδομάδα τρέφεται απόλυτα υγιεινά και την Κυριακή τρώει ελεύθερα ό,τι θέλει. Για πρωινό επιλέγει δημητριακά με γάλα αμυγδάλου και φρούτα, το μεσημεριανό της περιλαμβάνει γαρίδες ή κοτόπουλο με καστανό ρύζι και λαχανικά, και για βράδυ επιλέγει να μαγειρεύει κάτι υγιεινό και νόστιμο. Γυμνάζεται καθημερινά, αλλά όχι για περισσότερο από 20 λεπτά την ημέρα.

Κατά καιρούς έχει ακούσει πολλά. Εκείνο όμως που δεν δέχεται με τίποτα είναι ο χαρακτηρισμός «ανόητη» που κάποιοι της αποδίδουν. «Μου φαίνεται γελοίο το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν ότι δεν είμαι έξυπνη. Εχω πτυχίο στη Λογοτεχνία και τη Δημιουργική Γραφή από το Κολούμπια, έχω γράψει βιβλία, ανάμεσά τους και το “American Style”, που είναι η Ιστορία της αμερικανικής μόδας και διδάσκεται σε σχολεία. Εχω κάνει πράγματα που δεν θα μπορέσουν να καταφέρουν σε δέκα ζωές. Κι όμως, ασχολούνται με τη δική μου. So pathetic, δεν νομίζετε;»

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Πότε και πώς περιμένουμε το δεύτερο «κύμα» - Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Δημοσκόπηση: Οι πολίτες στηρίζουν το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσιόδρας: Είναι νωρίς να μιλάμε για χαλάρωση των μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network