Χάρι - Μέγκαν: Αυτό είναι το μικρό τους παλάτι στο Λος Άντζελες - Δείτε φωτογραφίες

Χάρι - Μέγκαν: Αυτό είναι το μικρό τους παλάτι στο Λος Άντζελες - Δείτε φωτογραφίες

Aπό τις 31 Μαρτίου ξεκίνησε η 12μηνη περίοδος μετάβασης στην κανονικότητα των κοινών θνητών για το ζευγάρι που απαρνήθηκε το βρετανικό παλάτι. Απλά η εστία της δικής τους κανονικότητας θα είναι μια έπαυλη στο Μαλιμπού με κόστος 14.500 δολάρια τη μέρα!

megan-harry-arthro
Ο Χάρι και η Μέγκαν μαζί με τον γιο τους Αρτσι εγκατέλειψαν στα μέσα Μαρτίου το Βανκούβερ και εγκαταστάθηκαν στο Μαλιμπού, καθώς εκεί σκοπεύουν να μείνουν για μερικούς μήνες. Οπως μάλιστα ισχυρίζονται πηγές κοντά στο ζευγάρι, «πρόκειΧάρι - Μέγκαν: Το μικρό τους παλάτι στο L.A.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή μένει σε ένα συγκρότημα η τοποθεσία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Εδώ και καιρό όμως βρίσκονται σε διαπραγμάτευση ώστε η κατοικία τους από εδώ και πέρα να είναι η επιβλητική έπαυλη «Petra Manor» των 1200 τ.μ., με 8 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια, πισίνα, γήπεδο τένις και κόστος 14.500 δολαρίων τη βραδιά. Η υπέροχη πέτρινη έπαυλη υπήρξε από το 2014 κατοικία του σταρ του «Baywatch» Ντέιβιντ Σαρβέ και της συζύγου του Μπρουκ Μπερκ.

SPL5159476_018
SPL5159476_020
SPL5159476_025
SPL5035128_001


Από τότε όμως που χώρισε το ζευγάρι αποφάσισε να τη διαθέσει μόνο για βραχυχρόνια μίσθωση, γι’ αυτό και το «Petra Manor» διαθέτει εντυπωσιακό celebrity pedigree! Κατά καιρούς έχουν μείνει εκεί μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, με τελευταία διασημότητα που φιλοξενήθηκε στην έπαυλη να είναι η Κάιλι Τζένερ από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι να ετοιμαστεί η δική της έπαυλη, στην οποία και μένει πλέον. Το «Petra Manor» γειτονεύει με τα σπίτια των Μελ Γκίμπσον, Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ και Κέιτλιν Τζένερ, ενώ βρίσκεται σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες γειτονιές. Διαθέτει τεράστια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με δύο νησίδες στο κέντρο και τραπεζαρία με τζάκι που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 20 άτομα. Το κελάρι για τα κρασιά είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ εξίσου μεγάλες είναι οι αίθουσες χορού και κινηματογράφου. Το οίκημα διαθέτει επίσης διαφορετικά γραφεία για τον Χάρι και τη Μέγκαν, κεντρικό σύστημα που ελέγχει αυτόματα τα φώτα και τη θερμοκρασία, ενώ οι πόρτες και το ηχοσύστημα ανοιγοκλείνουν με μια απλή φωνητική εντολή. Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη πισίνα, σπα, ένα γήπεδο τένις και μια καμπάνα με δική της κουζίνα και έξτρα δωμάτια, ενώ η είσοδος διαθέτει φυλάκια και έξτρα ασφάλεια. Το συνολικό κόστος της έπαυλης αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 20 εκατ. δολάρια, όμως οι ιδιοκτήτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τη διαθέσουν προς πώληση. Στα συν του συγκροτήματος συγκαταλέγεται και το ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία, στην αγορά με τις εντυπωσιακές μπουτίκ οίκων υψηλής ραπτικής, αλλά και στο εστιατόριο «Nobu».

Το ζευγάρι θα μείνει μερικούς μήνες δοκιμαστικά στην έπαυλη που βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ. Πρόκειται για μια πρακτική που υιοθετούν πολλοί στην Καλιφόρνια προκειμένου να αποφασίσουν αν μια κατοικία ή η γειτονιά ανταποκρίνεται στα στάνταρ τους. «Οι επαύλεις που διαθέτουμε βρίσκονται πάντα σε γειτονιές με οικογένειες υψηλού κοινωνικού status, οπότε όσοι μένουν δοκιμαστικά ελέγχουν και την ασφάλεια της γειτονιάς πέρα από την ίδια την κατοικία. Αυτό θα κάνουν ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι έχουν έναν επιπλέον λόγο να περάσουν μια δοκιμαστική περίοδο στο σπίτι καθώς πρέπει να δουν πώς όλο αυτό θα λειτουργήσει και σε σχέση με το προσωπικό που τους συνοδεύει, όπως οι προσωπικοί τους βοηθοί, αλλά και οι άνδρες της ασφάλειάς τους», δήλωσε στην «Daily Mail» ο Στιούαρτ Χέλερ, ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου «Stay Awhile Villas».

Κλείσιμο
SPL5159476_036
000_1999NL
SPL5159476_066
SPL5159476_086
Ενας από τους λόγους που το ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένη έπαυλη είναι και το γεγονός ότι απέχει μόλις μισή ώρα από το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν. Ο Χάρι και η Μέγκαν σκέφτονται να ζήσουν ένα διάστημα δοκιμαστικά μέχρι να καταλήξουν αν θα επιλέξουν τη Δυτική Ακτή ως μόνιμο τόπο κατοικίας τους. Το ενοίκιο της υπέροχης έπαυλης πλησιάζει τα 15.000 δολάρια τη μέρα καθώς διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε τεχνολογία και ό,τι πιο πολυτελές σε υλικά κατασκευής, ενώ βρίσκεται σε μία από τις ασφαλέστερες γειτονιές του Μαλιμπού Ενας µήνας παραµονής σε αυτή την έπαυλη θα κοστίσει στο ζευγάρι περισσότερα από 200.000 δολάρια


Αυτή τη στιγμή ένας μήνας παραμονής στο «Petra Manor» θα κοστίσει στο ζευγάρι περισσότερα από 200.000 δολάρια, εκτός κι αν στη διαπραγμάτευση πετύχουν καλύτερη τιμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, ημέρα που ξεκινούσε ουσιαστικά η περίοδος μετάβασης στη νέα ζωή που επέλεξαν, ανακοίνωσαν ότι κλείνουν τον λογαριασμό τους Sussex Royal στο Instagram καθώς δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον τίτλο βάσει της συμφωνίας που έκαναν με το Παλάτι, ενώ σύντομα θα ανακοινώσουν τις νέες τους φιλανθρωπικές δράσεις. Στο μεταξύ, ήδη ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Μέγκαν έχει δανείσει τη φωνή της σε ντοκιμαντέρ της Disney, καθώς κυκλοφόρησε και το τρέιλερ.

Η είδηση πάντως ότι το ζευγάρι σκέφτεται να ζήσει στο Μαλιμπού διέρρευσε τον Ιανουάριο από τη νέα τους... γειτόνισσα Κέιτλιν Τζένερ, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αναφέρει ότι γνωρίζει πως οι Σάσεξ σκέφτονται να μείνουν στο Μαλιμπού και ενδιαφέρονται για μια έπαυλη κοντά στο σπίτι της. Η ίδια είχε πει συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι όλη αυτή η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία με τον Τύπο έγινε αφόρητη για το ζευγάρι και ιδιαίτερα για τη Μέγκαν πρέπει να ήταν ένα ισχυρό σοκ. Θεωρώ καλό γι’ αυτούς το ότι θέλουν να ξεφύγουν. Εμαθα ότι αναζητούν ένα σπίτι στο Μαλιμπού. Ο καθένας δικαιούται να είναι ευτυχισμένος σε αυτή τη ζωή και εύχομαι ο Χάρι και η Μέγκαν να το κατορθώσουν».

Ειδήσεις σήμερα

Ποιος αποκτά τελικά ανοσία στον κορωνοϊό;

Μπλόκα, έλεγχοι και πρόστιμα για απείθαρχους σε δρόμους, εκκλησίες, πυλωτές και διαδίκτυο

Αεροσκάφος στις φλόγες: Σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία με τους 41 νεκρούς στη Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ