Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Όρτσα τα πανιά

Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Όρτσα τα πανιά

Παρά τα 52 του χρόνια και την ανεξάντλητη επιχειρηματική του δραστηριότητα σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ παραμένει φίλαθλος αλλά και αθλητικός τύπος.

riboloviev_main01
Εκτός από το ποδόσφαιρο, το οποίο αγαπά τόσο ώστε το 2011 αγόρασε τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ΑΣ Μονακό, τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με την ιστιοπλοΐα. Μάλιστα, όποτε βρίσκεται στον Σκορπιό και το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, προπονείται με το επαγγελματικό του σκάφος -το οποίο έχει κατασκευαστεί επί παραγγελία και φέρει επίσης το όνομα «Skorpios»-, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας, έχοντας ενίοτε στο πλευρό του και τη σύντροφό του Ντάρια Στρόκους.

Τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα του «Skorpios» έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις, με πιο πρόσφατη το κύπελλο στον διεθνή διαγωνισμό «Rolex Giraglia 2018» που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 13-16 Ιουνίου στη νότια Γαλλία.

Μέσω της ιστιοπλοΐας ο Ρώσος ολιγάρχης έρχεται σε επαφή με το υγρό στοιχείο, το οποίο λατρεύει τόσο πολύ. Εξάλλου είναι γνωστή η αγάπη του για τη φύση, καθώς από την πρώτη στιγμή φρόντισε να ξεκαθαρίσει στα συνεργεία που ανέλαβαν τις εργασίες για την ανακαίνιση του Σκορπιού ότι οποιαδήποτε παρέμβαση θα πρέπει να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον και με ειδικά τεχνολογικά-οικολογικά μέσα, κάτι που ισχύει και για τα νέα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί.
riboloviev03
riboloviev02

Πηγή: GALA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα