Διάσκεψη για το Κλίμα: Στην ατζέντα η αποζημίωση φτωχότερων χωρών, που είναι ευάλωτες στην κλιματική αλλαγή
Σε εξέλιξη η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνων για το κλίμα στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου
Οι αντιπρόσωποι των χωρών που συμμετέχουν στη διάσκεψη κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα COP27, που ξεκίνησε σήμερα στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, συμφώνησαν να συζητήσουν για το αν οι πλούσιες χώρες θα πρέπει να αποζημιώσουν τις φτωχότερες και περισσότερο ευάλωτες στην κλιματική αλλαγή.
Διπλωμάτες δέχτηκαν να συμπεριλάβουν το ακανθώδες αυτό θέμα στην ατζέντα της διάσκεψης και συγκεκριμένα συμφώνησαν να συζητήσουν ζητήματα που συνδέονται με τον "διακανονισμό της χρηματοδότησης αναφορικά με τις απώλειες και τις ζημιές (δηλαδή τις αποζημιώσεις), οι οποίες απορρέουν από τις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής...".
Η διάσκεψη κορυφής ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 18 Νοεμβρίου.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.